onsdag 9. september 2009

Statens interesser

Siv og Jens har vært i duell i TV2 i kveld. Stoltenberg brukte i følge Dagbladet Norges bank som referanse for at Frp's økonomiske politikk var feil.

Norges bank så ikke den største krisen på 80 år komme; Norges Banks såkalte økonomer har derved bevist at de er udugelige. Deres teorier er feil. Det er fordi de fortsatt henger fast i merkantilismen som ble motbevist av de klassiske økonomene for over 200 år siden.

Norges Bank har en eneste funksjon: Det er å sikre statens inntekter ved inflasjon og være sikker kjøper av statlig gjeld ut av seddelpressen. Dette skjer til statens fordelborgernes bekostning. For dette formål har Norges Bank organisert bankene i et kartell som sikrer dem privat profitt og sosialistiske tap. DLF ønsker som eneste parti å avvikle denne kreftsvulsten i norsk økonomi og samfunn.

Erna og Jens var også i duell. De krangler, typisk for våre politikere, om hvilken skatt som sikrer staten størst inntekter. Dersom du i ønsker den politikk som sikrer borgerne størst velstand har du et alternativ i DLF.

Meld deg gjerne inn i gruppen ”500 stemmer for DLF” på Facebook dersom du vil stemme DLF og vil ha et reelt alternativ på fredssiden i norsk politikk.