torsdag 10. september 2009

Politisk respekt

VG og Dagbladet melder at Joe Wilson opptrådte respektløst og uhøflig da han kalte Obama en løgner.

Politikerene vedtar lover som er stående ordrer til politiet om å fengsle de som bryter loven. Mange er enige med Obama, men hva skal man si om behandlingen (køller, håndjern, fengsel) av de som er uenige? Er dette respektfull behandling av ens meningsmotstandere? Skal man være høflig og respektfull mot folk som sperrer deg inne dersom du ikke gjør som du sier?

Moderne politikk er en form for organisert barbari. Volden synes ikke fordi mindretallet vet hva som skjer om de opponerer. Men volden er der. Er ran er et ran selv om raneren ikke bruker kniven. Politikerne behandler sine undersåtter respektløst.

Organisasjonsfrihet innebærer at hvem som helst kan organisere kollektive forsikringsordninger, men de som vil må få slippe unna. De som er uenige i dette har ingen respekt for sine medmennesker.

DLF vil sette respekten i system ved å regulere politikerne strengt. Meld deg gjerne inn i gruppen ”500 stemmer for DLF” på Facebook dersom du mener at fredelige mennesker har krav på respekt og vil stemme DLF ved valget.