lørdag 5. september 2009

Trusselen mot vår sivilisasjon

Eva Joly mener politikerene snakker for lite om klimakrisen. DLF synes politikerene snakker og gjør og alt for mye.

DLF vil endre grunnloven slik at alle lover må prøves forran en domstol. Klimalover er et godt eksempel på lover som burde fått en rettslig behandling. Skeptikere blir ignorert, latterliggjort og hetset i offentligheten og juryen, velgerne, får derfor et skjevt bilde av saksforholdene. En rettsak ville sikret lik taletid for skeptikerne og en objektiv behandling av de vitenskapelige spørsmålene.

Det er ikke vanskelig å se parareller mellom 30 tallets jødekrise og dagens klimakrise. Til tross for høyst tvilsom vitenskapelige grunnlag ble jødekrisen effektivt utnyttet av nazistene. Se hvordan Ban Ki-Moon leker med nazistiske ideer og retorikk her. Nazistenes blut und boden finner sin pararell i dagens miljøbevegelses romantisering av et primitivt liv i pakt med naturen. Radikale miljøvernere har i dag visjoner om en jord uten mennesker akkurat som nazistene drømte om en jord uten jøder for 80 år siden.

Hovedtrusselen mot vår sivilisasjon er ikke miljøet, det er miljøbevegelsen. Meld deg gjerne inn i gruppen ”500 stemmer for DLF” på Facebook dersom du vil regulere politikerene strengt og lovforby dem å lage lover på tvilsomt vitenskapelig grunnlag.