mandag 31. august 2009

Avskaff hoveriet

Dagbladet mener Frp bløffer om størrelsen på bensinavgiftene. Dette er flisespikkeri for å kaste tåke over det essensielle spørsmålet: Er hoveri akseptabelt?

Svaret på dette spørsmålet avhenger ikke av omfanget av hoveriet. Det avhenger ikke av om statens tar sine inntekter som arbeide, som varer, eller som penger. Svaret berøres heller ikke av om det er flertall for hoveri eller at leilendingen har fritid som kan disponeres til egen fordel.

DLF ønsker å avskaffe hoveriet. DLF ønsker en minumumsstat som tar seg av politi, rettsvesen og forsvar så langt mulig finansiert frivillig. Et fritt samfunn er et velferdsamfunn. Vi tror en opplyst velstående befolkning verdsetter sin sikkerhet så høyt at de frivillig vil betale de ca 5% inntektene som er nødvendig for å finansiere en minimumsstat.

Dersom det skulle vise seg umulig ønsker vi en beskatning som regelmessig må prøves forran en domstol på samme måte som en vareteksfengsling under en etterforskning.

Meld deg gjerne inn i gruppen ”500 stemmer for DLF” på Facebook dersom du mener at alle har råderett over seg selv, sitt liv og følgelig de produkter og tjenester man bruker sine evner og tid på å produsere.