mandag 17. august 2009

Vestens Barbari

VG melder at de folkevalgte i Afganistan har vedtatt en svært kvinnekrenkende lov for sjiamuslimene. Det er ikke mange århundreder siden Europa var styrt av et Talibanliknende barbari med kirken i førersetet. Opplysningstiden skylte barbariet vekk, men Vesten står, grunnet fremveksten av marxismen, fortsatt med en fot i barbariet og føydaltiden og en fot i opplysningstiden.

Vesten gjør derfor 3 feil (minst) i Afganistan:
1. Afganistan skulle vært en rettstat. Det skulle vært en grunnlovsfestet institusjon som forhindret lovfestede overgrep. Men siden Vesten er 50% barbarisk har ikke Vesten dette og derfor har vi heller ikke eksportert slike mekanismner til Afganistan.

2. Utover nødhjelp er humanitær bistand forfeilet. Vesten sender budskapet: Bare slapp av dere! I stedenfor burde vi sendt budskapet. Brett opp ermene her er det en jobb som skal gjøres! Vi eksporterer vår "alle plyndrer alle velferdstat" som utvikler passitivitet, misnøye og forhindrer fremveksten av et livskraftig næringsliv.

3. Vår narkotika politikk finansierer mafiabander og kulene og bombene som brukes mot våre egne styrker. Legalisering av narkotika ville vært et stort skritt mot mot fred i Afganistan og resten av verden. Dyrking, produksjon og bruk av rusmidler er fredelige aktiviteter og voldsbruk for å forhindre dette er barbari.

Vesten er i krig med barbariet Islam. Dersom vi skal vinne denne krigen må vi bekjempe barbariet på hjemmebane. DLF er det eneste partiet som står med begge benene plantet i opplysningstiden og konsekvent slåss mot alle former for barbari.

Bli med i 500 stemmer for DLF . Dersom DLF får stille landsdekkende ved neste valg får opplysningstidens rettstatsidealer en sterkere stemme i Norge i årene som kommer