onsdag 12. august 2009

Renten

VG nett, Dagbladet og TV2 melder i dag at renten forblir uendret. Historiens tyranner og mørkemenn har alltid vært opptatt av å bestemme rentene og sette dem lavt. Krav om gratis utleie av penger finnes vi både i fortidens primitive religioner og i marxismen:

Det er forbudt å kreve renter i det organiserte barbarbariet Islam.

Også i middelalderens kristendom, på den tiden de brant hekser, var det forbudt for kristne å kreve renter. Den skitne utlånsvirksomheten ble overlatt til jødene.

Vår egen tids mørkemenn kommunistene som drepte 100 millioner mennesker har rentekontroll som det femte av ti bud i det kommunistiske manifest

De omtrent like onde nazistene, som drepte 25 millioner, bestemte også rentene. Nasjonal Samling viet 2 punkter ( 13 og 14) til renter og pengeverdi i sitt program

Også våre hjemlige sosialdemokrater, som vet hva som er best for oss om alt, har oppnevnt sine pengemunker som fastsetter rentene etter samtaler med orakler samt studier av kaffegrut og kalveinvoller (omtrent noe sånt).

Renten er gebyret for å låne penger en viss periode. Penger er en liten del av vår samlede kapital som utgjøres av hvete, olje, hus, hytter, biler, veier osv osv. Det er umulig å fastsette leienivået ved dekret. Folk flykter inn i andre aktivaklasser, nekter å låne ut sin sparing eller nekter å spare.

Historien om verdens despoter og tyranner er historien om klipping av mynter, utblanding av mynter med uedele metaller, reduksjon av myntenes vekt og seddelpresser som går varme. DLF vil avslutte middelalderen og skuffe mørkemennene ut av maktens korridorer for godt:

DLF vil ha et råvarebasert pengesystem der prisen på leie av råvaren (altså pengene) fritt avtales mellom sparer og låner uten innblanding fra prester eller andre statlige tjenestemenn. Forsøk på å fastsette leienivå fører kun til elendighet noe den omfattende pengekrisen viser til fulle.