fredag 21. august 2009

Eldreomsorg som fortjent

Jens Stoltenberg går i VG hardt ut mot Frp.'s eldrepolitikk som fører til at borgerne avslutter livet badende i sin egen urin og avføring.

Ap's, Frp's og de andre partienes eldrepolitikk er nokså lik: Den går ut på at politiet skal tvinge pengene fra folk og så skal politikerne organisere og fordele eldreomsorg, veier, kultur og masse annet og fordele dette på folket. Det er tilnærmet 100% oppslutning om dette i Norge. Jeg velger derfor å gå hardt ut mot det norske folk: Hallo våkn opp! Gå i deg selv!

Når pengene dine er tatt fra deg er de borte. Når noe deles ut gratis blir det innmari trangt i døra. (Tenk deg f.ex at det annonseres gratis kjøring i Tryvannskleiva en vinterdag. Supert ikke sant? Du møter opp men hva skjer? Du står i kø hele dagen og får bare kjørt et par ganger om du da i det hele tatt når frem i trafikkkaoset.) Dersom eldreomsorgen organiseres på denne måten må du forvente å stå i kø. Dersom du velger å ignorere dette har du ærlig fortjent å vente i kø mens du skranter.

Dersom du planlegger å finansiere alderdommen ved et system av universell plyndring, alle plyndrer alle fortjener du å avslutte livet badende i din egen avføring. Du høster da som du selv har sådd.

Den eneste måten å sikre deg omsorg og en verdig alderdom er å ta ansvaret selv slik DLF, som eneste parti, går inn for.