onsdag 26. august 2009

Lovbrytere og kriminelle

Høvdingen selv, Jens Stoltenberg, er nå kommet på banen i saken om ferdigattesten til Helga Pedersen's hus og forlanger en redegjørelse. To begreper er sentrale i denne saken; Lovbryter og kriminell.

En kriminell er en som krenker et fredelig menneskes liv. Voldsmenn, tyver, ransmenn og svindlere er eksempler på kriminelle.

En lovbryter er en som har brutt loven.

Helga Pedersen er en lovbryter i saken om ferdigattesten, men hun er ikke kriminell fordi hun har ikke krenket noens liv.

Helga er ofte kriminell i sitt virke som politiker fordi hun vedtar lover som krenker fredelige nordmenns liv. Loven om ferdigattester er et eksempel på dette.

Jens var kriminell som privatperson når han stakk av uten å legge igjen adressen etter å ha bulket en bil.

Jens er ofte kriminell i sitt virke som politiker fordi han ofte er med å vedta lover som krenker fredelige nordmenns liv. Som regjeringens leder er Jens Stoltenberg øverste ansvarlige for statens kriminalitet.

Jens Stoltenberg er mere kriminell enn Helga Pedersen både som privatperson og som politiker.

DLF ønsker å lovregulere politikerne så strengt at også kriminelle kan være politikere uten at folket rammes. Det vil vi gjøre ved å gjenninføre bevisbyrde for bruk av vold. Stem på oss dersom du ønsker å gjenninføre rettstaten der all kriminalitet er lovbrudd og alle lovbrudd er kriminelle.

Meld deg gjerne inn i gruppen ”500 stemmer for DLF” på Facebook dersom du vil stemme på oss.