fredag 10. juli 2009

Asylpolitikken

Dagbladet melder at stadig flere får både innvilget og avslått asyl. Dagbladet og VG melder at Fr.p ønsker å opprette asylpolitikk i Afrika.

Innvandring er normalt en berikelse. Det er er forekomsten av velferdstaten som gjør innvandringen til et problem. Mere presist: Innvandringen forsterker velferdstatens problemer og fremskynder dens kollaps.

Velferdstaten gjør at vi får feil innvandrere med feil motiver. Arbeidvillige innvandrere tvinges ut av næringslivet av tiltak mot sosial dumping, mattilsynet, skatteetaten o.l. Generøse velferdsordninger gjør at mange velger bort arbeide og uten arbeid ingen integrering. Vi får en stadig mindre andel av befolkningen i arbeid. Lediggang gir grobunn for kriminalitet og politisk fanatisme.

Perverted Law Causes Conflict. Den eneste bærekraftige løsningen på problemene er å avvikle velferdstaten og innføre rettstaten og velferdsamfunnet. Det kan ikke Fr.p gjøre av hensyn til sentrum av velgermassen. Liberalt innstilte velgere bør derfor stemme DLF for å flytte sentrum mot frihetssiden.