lørdag 25. juli 2009

Politiske flyktninger ikke noe nytt

Våre hjemlige parasitter beklager seg voldsomt over at Hagen emigrerer. Politiske flyktninger er ikke noe nytt. På 1800 tallet flyktet europerne i milliontall fra skatter og byråkrati og skapte USA og Australia. Karl Marx så faren og krav 4 av 10 i det kommunistiske manifest omhandlet eiendelene til opprørere og emigranter som Stein Erik Hagen.

4. Confiscation of the property of all emigrants and rebels.

DLF mener at alle har rett til å leve i fred og utvide sin kapital gjennom handel og produksjon uten å få ubehageligheter med politiet.

Sosialistenes misbruk av politiet er menneskefiendelig og direkte ødeleggende. Alle tjener på fredelig handel. Alle tjener på kapitalakkumulasjon. Dine produksjonsmidler er mine muligheter for arbeid og byttehandel.

Har du ikke mulighetene til å emigrere nå? Da bør du bli med i DLF og føre kampen på hjemmebane. Det er for galt at de fredelige mennesker må flytte mens pøblene blir. Vi vil snu på flisa; Gjør Norge til et land for fredelige arbeidsomme mennesker. Gjør Norge til et umulig land for pøbelskap. Snu flyttestrømmen. Vi vil ha fredelige mennesker inn og pøblene ut.