onsdag 29. juli 2009

Flisespikkeri i forhold til det mest innvandringsvennelige partiet

Vi kan i dag lese i VG om et parti som vil jobbe for "enklere visumregler i UDI, morsmålsundervisning, egne sykehjem for innvandrere og statslønn til imamer."

Dette var da flisespikkeri. Vi vil ta et utdrag fra partiprogrammet til partiet som er langt mer innvandringsvennelige.

17. Innvandringspolitikk

Staten skal ikke legge noen hindringer i veien for fredelige utlendinger som ønsker å bosette seg i Norge for kortere eller lengre tid. Utlendinger som motarbeider rettsstatens prinsipper tillates ikke adgang til riket.

DLF holder retten å søke lykken som absolutt og ukrenkelig. Dette innebærer at enhver må ha rett til å bosette seg i det land man selv ønsker såfremt man respekterer landets konstitusjon og lover, og kan finne seg et levebrød ved egen hjelp. Som en konsekvens av dette mener DLF at det bør eksistere full bevegelsesfrihet mellom land for fredelige mennesker. Staten skal ikke forhindre personer i å bevege seg inn i eller ut av landet, midlertidig eller permanent, så lenge de ikke anses for å være en trussel mot landets borgere.

Tilsvarende vil utlendinger som ikke vil respektere konstitusjonen, ikke ha adgang til riket. Spesielt for den nåværende situasjon vil islamister, muslimer som som søker å styrte den sekulære statsmakten i Vesten og innføre et teokratisk tyranni, ikke ha adgang til riket.

Enhver vil ha rett til å følge sin egen kulturs sed og skikk, så lenge denne ikke er direkte i konflikt med landets lover. Staten og dens institusjoner skal ikke på noe vis ta spesielle hensyn, eller særbehandle utvalgte religiøse eller kulturelle grunner. Det amerikanske idealet om smeltedigelen, der alle raser og kulturer integreres i vertslandets felles kultur, er DLFs ideal i slike spørsmål.


Partiet det er snakk om er DLF. Resten av stortingsprogrammet kan anbefales.