onsdag 22. juli 2009

Bruk av kontanter

Informatikkprofessor Kai A. Olsen sier i Dagbladet og VG at løsningen på å fjerne den svarte økonomien er å fjerne kontantene. Professoren ønsker altså å bruke køller, pistoler og fengsler mot de som bruker kontanter.

Vi har i denne bloggen skissert et annet alternativ. Å slutte å bruke køller, pistoler og fengsler for å forhindre omsetning av narkotika, sex, mat m.m. og at folk beholder sine egne penger. Vi ser at voldsbruken for å forhindre fredelig virksomhet (omsetning av narkotika m.m.) fører til nye forslag om voldsbruk for å forhindre kontanter.

Vold avler vold.

DLF er et fredsparti, det eneste i Norge, vi går konsekvent for fredelige løsninger. Ved å velge en fredelig løsning (at folk får beholde vederlaget for utført arbeide m.m.) får vi også en fredelig løsning på bruk av kontanter. Politiet forholder seg passivt til begge deler.

Utspillet illustrerer at 125 år med flertallstyre har utviklet oss til en nasjon av små Mussolinier som uten blygsel argumenterer for å invadere våre medborgeres liv. I særdeleshet er akademikerne ivrige pådrivere for å dytte Norge i totalitær retning.

Dersom Per gjør en jobb for Ole. Hva f... har professor Kai A. Olsen med å blande seg inn oppgjørsformen?